Jarenlange ervaring als installateur van uw cv-ketel

Met onze jarenlange ervaring als installateur van cv-ketels kennen wij de kneepjes van het vak. Of u nu uw oude ketel wilt vervangen of er een wilt plaatsen in uw nieuwbouw, u bent hier aan het juiste adres.

Soorten ketels

Er bestaan veel verschillende ketels met elk hun voordelen en nadelen. Wij helpen u de juiste keuze te maken. Hebt u geen aardgasaansluiting in uw buurt? Dan kunt u best kiezen voor een stookolie- of propaangasketel. Of wat denkt u van een warmtepomp? Hiervoor hebt u zelfs geen schoorsteen of fossiele brandstof nodig. Klik hiernaast voor meer informatie over de verschillende soorten ketels.

Prijzen

Bij Wim D'haese stellen we steeds een offerte op op maat van uw probleem. Geen voorverpakte pakketten, dus, waarin u betaalt voor dingen die u niet nodig heeft. Dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt u de beste oplossing aan de laagste prijs.

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ook voor vragen en informatie over cv-ketels, boilers, radiatoren, vloerverwarming en meer staan wij graag tot uw beschikking. 

  • Jarenlange ervaring als installateur van uw cv-ketel
  • Installateur cv-ketel Wim D'haese
  • Cv-ketels verkoop en installatie Wim D'haese
  • Buderus vloerketel

Een defect?

Contacteer ons voor reparaties of het onderhoud van uw centrale verwarming!

Servicelijn
03 722 91 40

Merken