Professionele installateur van uw zonneboiler

Kiest u graag voor een investering met een hoog rendement? Dan is een zonneboiler iets voor u. Deze boiler levert niet alleen gratis warmte, maar u wordt ook nog eens beloond met een premie van Eandis (2014: 550EUR/m2) en eventueel gemeentelijke of provinciale premies.

Systeem volgens leegloopprincipe of onder druk?

Zonneboilers kunnen werken volgens het leegloopprincipe of via druk. Een systeem dat via het leegloopprincipe werkt, is eenvoudiger in installatie omdat er bijvoorbeeld geen expansievat nodig is. Hiervoor moet de zonneleiding wel met een helling van 4% aflopen naar de boiler toe. Kan dit niet, dan is een systeem onder druk de ideale oplossing. De zonneleidingen kunnen dan een willekeurig traject volgen.

Elektrische weerstand

Een zonneboiler kan uw bestaande boiler vervangen, of als voorverwarmer van een doorstroomtoestel dienen. Indien u in de winter ook van deze verwarming wilt genieten, kunt u een elektrische weerstand installeren. Deze weerstand houdt uw boiler op temperatuur bij gebrek aan zonnewarmte.

Prijs

Voor de installatie van een zonneboiler komen wij bij u thuis langs om u een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. Deze vrijblijvende offerte bevat alle kosten – zowel plaatsing als materiaal – en we leveren u ook alle papieren om uw premie-aanvraag te vervolledigen. Contacteer ons nu.

Een defect?

Contacteer ons voor reparaties of het onderhoud van uw centrale verwarming!

Servicelijn
03 722 91 40

Merken