Wim D’haese is uw ervaren installateur van warmtepompen

Een warmtepomp kan een goed alternatief voor een mazout- of gasketel zijn. Het omzetten van elektrische energie naar warmte gebeurt volgens het principe van uw huidige ijskast en heeft een groter rendement dan bijvoorbeeld een elektrische verwarming. Daarbovenop heeft u ook recht op een premie door Eandis en eventueel ook provinciale of gemeentelijke premies.

Bodem- of luchtwarmtepomp?

Hebt u een tuin? Dan kan u een captatienet aanleggen. Dit net neemt de warmte op van de bodem en geeft die af aan je centrale verwarmingstoestel. Hebt u geen tuin? Niet getreurd. Dan kunt u kiezen voor een warmtepomp die warmte aan de buitenlucht onttrekt. Interesse? Onze installateur van warmtepompen komt bij u thuis langs om de beste oplossing te berekenen. Vraag zeker een vrijblijvende offerte.

Het totale plaatje

Een warmtepomp werkt heel efficiënt bij vloerverwarming en geventileerde convectoren (soort radiator die de lucht opwarmt), omdat deze geen hoge watertemperatuur nodig hebben. 

Deze pomp kan ook gebruikt worden om warm water te bereiden. Dit noemt men dan een warmtepompboiler. Ook hier hebben wij als installateur van warmtepompen ervaring mee. 

Een defect?

Contacteer ons voor reparaties of het onderhoud van uw centrale verwarming!

Servicelijn
03 722 91 40

Merken